lørdag 30. oktober 2010

"Downtown Houston"

Jeg, med mine 159 cm på strømpelesten, er fortsatt like imponert over skyskraperne som rager mot den blå himmelen. I går var vi en tur Downtown for å orientere oss om årets happening, The International Quilt Festival. Der var mange igang med registrering for kurs og flere grossister rigget seg til for Quilt Market som skal være nå i helgen. George Brown Convention center ligger flott til med grøntareale og fin beplantning.
I dag ble det en kort tur innom Galleria på ettermiddagen. Målet var å finne en frisør slik at Anne-Grethe kunne få klippet seg. Hun tok den første og beste (sikkert den dyreste også) og var vel fornøyd med resultatet.


Den andre store "happeningen" for oss her borte i Houston var at Anne-Grethe for første gang skulle møte ei brevvenninne hun har hatt i 37 år, Narda. Narda kom reisende fra Denver og hennes søster, Leslie, fra Kansas, for å møte oss her i Houston. De hadde med gaver til oss. Jeg fikk etui til passet samt et par bagasjelapper og eksklusiv sjokolade. Vi har hatt en hyggelig kveld på gresk restaurant. Nå er det kveld og senga venter.

God natt.
Mona

2 kommentarer:

Lisbeth. sa...

Tusen takk for titten og kos dere, jeg følger dere videre. :D

Anonym sa...

Kos dere masse! Får dere sjangsen så bli med på busstur til quiltebutikkene i området. Galveston er utrulig fint :-)

Klem fra Desiree